Založení dceřiné společnosti Krofian GmbH

Od poloviny měsíce října jsme spustili dlouhodobě připravovaný a strategický krok expanze naší firmy - založení dceřiné společnosti v Německu Krofian GmbH. V současné chvíli tvoří export do SRN 30% obratu firmy a působí u přibližně sedmi klíčových zákazníků.

Tímto krokem se chceme opět přiblížit našim obchodním partnerům a dát jasný signál, že firma Krofian cílí na zahraniční trhy. Naplňujeme tím též naši Vizi 2023, kdy rozvoj německé pobočky by se měl stát pilotním projektem budování dceřiných společností po celém světě. Za tímto účelem společnost Krofian začala spolupracovat s německými kolegy. Ředitelem německé pobočky Krofian GmbH byl jmenován pan Filip Slaný. Pan Slaný, který má za sebou 14 let zkušeností jako obchodní manažer v oblasti automotive, žije i s rodinou již několik let v Německu. Kancelář byla založena v oblasti Sauerland, v hanzovním městě Attendorn a je tak výhodně georgraficky umístěna uprostřed Německé spolkové republiky. Vize 23 také počítá s dalšími kroky rozšíření působnosti dceřiné společnosti i na servisní zázemí, abychom vytvořili maximální možný komfort zákazníkům naší společnosti. Obchodní dceřiná společnost Krofian GmbH má za úkol maximalizovat naše přímé obchodní aktivity v Německu a neústále zvyšovat renomé firmy Krofian u našich západních partnerů.