Firemní setkání v Krofianu

Informovanost našich kolegů je důležitá, chceme, aby měli povědomí o dění ve firmě, o příčinách a důsledcích všech kroků, které společnost Krofian dělá. Proto jednou za čtvrt roku pořádá společnost celofiremní setkání pro všechny zaměstnance, kde vedení reportuje důležitá fakta.

Hlavním tématem podzimního setkání byly především kroky, které společnost podniká v rámci svých obchodních aktivit. Velký posun je založení německé pobočky GmbH a rozšíření obchodního týmu o německé kolegy. Rekapitulovaly se také posuny v rámci Vize 23 a to zejména v oblasti efektivity a standardizace postupů, nebo progresivní posun v zahájení současných projektů. Mimo jiné vedení oznámilo záměr nastartovat dlouho připravovaný projekt Anglicky mluvící firma, kdy cílem je zavést angličtinu jako hlavní interní komunikační jazyk. Na závěr vedení společnosti oznámilo opětovné obhájení certifikátu Top rating pro rok 2019. To dosvědčuje finanční stabilitu společnosti, kterou si dlouhodobě uchovává.