Společnost Krofian přivítala Premiéra České republiky Andreje Babiše

Premiér České republiky a předseda vlády, Andrej Babiš, navštívil při své cestě po Libereckém kraji také firmu Krofian.

V rámci své cesty po Libereckém kraji navštívil pan Premiér Českou Lípu. Zavítal do naší společnosti Krofian a po té navštívil firmu Modus a zúčastnil se besedy s občany v kavárně Union. Na programu návštěvy v naší společnosti bylo představení firmy, prohlídka výroby a aktuálních projektů v realizaci. Pan Premiér vyjádřil své sympatie k českým firmám a byl zaujat rozsahem zakázek a působností firmy, stejně jako její technologickou úrovní. Tématem hovoru byla i naše konkurenceschopnost v zahraničí, kde 60 % současné produkce jde na export. Vedení představilo panu Premiérovi Vizi společnosti. Předmětem Vize je být do 5 let světovou třídou na poli průmyslové automatizace. Debata se stočila na zaměstnanost a Předseda vlády kvitoval s potěšením, že Krofian zaměstnává lidi z nejbližšího okolí a působí jako jeden z významných zaměstnavatelů regionu.