Krofian dělal Vánoce dětem

Týden před Štědrým dnem nakoupili zaměstnanci firmy Krofian dárky pro děti z českolipského Azylového centra Jonáš- Domov pro matky s dětmi v tíživé životní situaci. Celkem se jednalo o 23 dětí ve věku od třech měsíců do 14 let.

Dárky přivezli zaměstnanci firmy přímo na místo už zabalené, aby pod vánočním stromečkem bylo vše nachystané. Mgr. Barbora Kuvíčková, vedoucí Azylového domu Jonáš, k tomu řekla: ,,Děti a maminky díky vám všem měly krásné a klidné Vánoce. Málokdo si uvědomí, v jak složité situaci se naše klientky nacházejí. Každou ušetřenou korunu odkládají na byt a díky Vám maminky nemusely řešit těžké dilema, zda udělat dětem radost nebo je zklamat, ale ušetřit. Děti z nádherně zabalených dárků měly nevídanou radost, jejich smích a nadšené výkřiky byly slyšet po celém domě, tak uvolněnou a pohodovou atmosféru jsme již dlouho nezažili. Děkuji i za nás pracovnice Azylového domu, díky takové atmosféře máme více elánu v naší práci.“