Krofian opět mezi nejstabilnějšími firmami v ČR

KROFIAN CZ, spol.s.r.o., jedna z předních firem v České republice na poli průmyslové automatizace, získala již potřetí prestižní ocenění CZECH Stability Award. Hodnocením Excelentní AAA se tak již potřetí zařadila mezi ekonomicky nejstabilnější společnosti v České republice.

Hodnocení CZECH Stability Award poskytuje společnost Bisnode ve spolupráci se Sdružením CZECH TOP 100 na základě skóringového modelu, který měří stabilitu jednotlivých společností. Žebříček 100 nejstabilnějších českých firem je každoročně vyhlašován v rámci samostatné kategorie CZECH TOP 100. Ocenění formou certifikátu deklaruje, že hodnocená společnost praktikuje politiku otevřené komunikace, poskytuje dostatek informací o svém hospodaření nebo vlastnické struktuře. Ocenění si zástupci zaměstnanců firmy Krofian převzali na slavnostním galavečeru dne 13.6, který se konal ve Španělském sále na Pražském Hradě. Vedení společnosti každoročně sestavuje skupinu čtyř kolegů napříč firmou, kteří tak reprezentují firmu Krofian při této slavností události a užijí si tak zasloužený úspěch, neboť výsledky společnosti jsou především jejich zásluha. Znovu jsme tak dokázali, že patříme mezi top firmy v České republice a představujeme partnery jak pro naše zákazníky, tak pro naše kolegy.