KROFIAN CZ, spol.s.r.o. otevřela novou výrobní halu

Firma Krofian, jedna z předních firem v České republice v oblasti průmyslové automatizace, rozšiřuje své výrobní prostory. Dne 5.12. za účasti paní Žatecké, starostky České Lípy, vedení společnosti a všech zaměstnanců firmy, slavnostně otevřela novou výrobní halu.

Prostor zaujímá plochu 450 m2 a bude sloužit jako montáž a sklad zvyšující se poptávce po službách společnosti. V nové hale bude pracovat 20 zaměstnanců z celkových 130. Jako první se zde bude sestavovat montážní linka na měniče napětí pro elektromobily o celkové délce 36 metrů. Díky investici za zhruba sedm milionů korun z vlastních zdrojů tak vznikne prostor pro nové zakázky a současně pro plnění cílů Vize 2018, ke které se společnost zavázala.

„Dostává se nám nový komfortní prostor pro realizaci zakázek a další krok ke splnění hospodářských cílů, jako je zdvojnásobení obratu. Majitel firmy Jakub Krofián a celé vedení je hrdé na to, co jste dokázali, což potvrzuje mimo jiné i ocenění Top Rating, jež jsme nedávno už potřetí obhájili,“ uvedl při slavnostním otevření haly ředitel firmy Jaroslav Pertl.